Skolavslutning & Kusinträff

Har spenderat dagen med Johanna & Jonas småkusiner. Det är fullrulle hela tiden och jag ligger i lä om man ska jämföra i energi! Men dom gillar mig och jag gillar dom :) Bilderna blev intemånga, men här kommer iallafall en! Kram


 


Jag & dom små.


 


x 4

Här kommer några bilder tagna för snart ett år sedan! Kommer ni ihåg mina två svarta samt en brun kompis? Detta var från den dagen..:) Dessa bilder i väntan på mer nytagna som troligtvis kommer upp imorgon efter att ha varit och hälsat på lillmattes småkusiner! Det brukar knäppas med kameran då! Förresten, igår sken solen även här i Umeå. Då fick jag följa Johanna till hennes kompis en bit bort. Så vi promenerade över slätten och där fick jag möta en massa trevliga äldre människor + kompisen. I fem timmar satt dom och umgicks medan jag mest låg i skuggan och sov. När jag däremot la mig för att sola blev det liv. Johanna trodde jag skulle dö av värmen och lockade mig till skuggan igen..suck. Hur som helst så var jag en väldigt snäll vovve hela dagen, om jag får använda lillmattes ord rent ut av, klok och duktig! Detta till skillnad från då dessa bilder togs, då var jag en hyperhund som var överallt på kortast tid. Se bara bilden då tre vovvar är  kopplade i lillmattes ena hand, och jag i den andra. Ändå hade hon mest kämpigt med mig ;) Jaja, här kommer bilderna...Enjoy ;)


Blandad kompott :)


Jag, först ut ur bild :) oväntat?


Hopp & lek!


Nästa Cesar Millan? Skulle inte tro de....


Hoppet?


1a klassens pinnhund. Kunde sitta i timmar med sina hundögon för att man skulle kasta pinnen. Tyvärr en väntan förgäves. (p.s kolla lillmattes fd. långhår!)

flashbacks.

Läsarstatistiken ligger på en om dagen, vilket är klart försåeligt med all denna uppdatering..inte! Men vi tackar för en tapper läsare iallafall ;) Nu är lillmatte hemma från oslo i två veckor, så lita på fler bilder och inlägg :) Har fått mina traditionella oslogodisar av johanna nu och vi har kramats lite, mys!


Vi hämtade Johanna på flygplatsen och hittade denna lilla krabat!


För två år sen var jag prick sådär liten och satt prick på denna parkering, nylandad i umeå :) flashbacks!

RSS 2.0