hejdå, goodbye

Nu har jag sagt hejdå till Johanna, hon ska ju fara till Norge och inte komma tillbaka förens det är sån där rolig snö på marken igen. Som avskeds present fick jag en mjukis-and så det är den jag leker med nu istället för johanna, konstigt utbyte! Dock måste jag erkänna att den är rätt rolig!


Jag och min nya kompis!


Här var jag och Johanna och badade för några dagar sen, jag är riktigt feg ännu!
Men det var hon också, doppade sig inte ens! hallå? hehe. KRAAAAAAAAAAMS

17

Idag fyller lillhusse 17 år :) Så nu ska vi fira honom och om jag har tur kanske jag får lite älgkött från middagen! Annars idag har jag varit med Kicki och Johanna i skogen och gjort lite personsök. Jag blir slut ganska snabbt ska jag säga er...La mig rakt i en smutsig vattenpöl för att få svalkas lite, det är ju så vi vita goldisar gör, smutsar ner oss :D

GRATTIS JONAS PÅ 17ÅRS DAGEN önskar din håriga lillasyster :) KRAM





Jag o lillhusse på hans födelsedag, han var ute och skatade! Något jag inte riktigt förstår mig på

Hundprylar

Det är inget kanonväder idag, så jag och johanna spenderar tiden framför datorn. Eller ja, mest johanna. Jag går runt och är rastlös, pappasockar över allt i lägenheten. Lillmatte har lovat att gå ut med mig snart, men först tittar hon på hundprylar till mig samt försöker göra en ny header på bloggen. Så det blir lite roligare att titta in :) Sen, jag skriver ju mest om vad jag pysslar med om dagarna, ibland mindre intressanta saker. Därför undrar jag, har ni några tips på vad som skulle kunna skrivas här för att göra det lite mer omväxlande? Självklart kommer jag fortsätta lägga upp bilder och skriva om mina dagliga sysslor ;)

Här kommer lite saker som Johanna tycker vi ska införskaffa, allt från www.doggie.se ;

   

Helg

I helgen ska jag bara umgås med min lillmatte, ikväll ska vi ha myskväll framför tvn med tända ljus :)
Kicki är i piteå på nolia mässan, vi har inte varit borta från varandra på länge, så saknar henne redan!

angel



she looks like an angel, she walks like an angel!
23 dagar kvar tills vi inte ses på fyra månader...

/Johanna

RSS 2.0