ETT ÅR!

image56

Jag och alla andra syskon från kullen fyller år idag! (kika på föregående inlägg som är tillägnat åt er!)

GRATTIS!!!

Jag vill hälsa GRATTIS till alla mina syskon som faktiskt fyller 1 ÅR idag! Nu har vi alltså klarat av ett år i den stora vida världen och vi har gjort det bra! Tycker ni inte :) ? Alla är värda ett gott tuggben på fördelsedagen! (något som iaf står högt på min önskelista!) När jag ser bilderna här nere så saknar jag er och hoppas vi kan ses under det kommande året! KRAM PÅ ER ALLA!!!

image53

image54

image55

slutkörd

Tjabba!

Idag har vädret varit jätte jätte fint, och när vädret är så jätte jätte fint får jag vara ute dubbelt så mycket som i vanliga fall! Idag blev jag lite förvånad för lillmattes pappa kom och ville gå en promenad med mig. Så vi gick super långt och direkt vi kom hem tog johanna med mig ut på ännu en promenix. Det var skare på slätten så dom satte sig mot en lada och solade medan solen var framme och jag fick springa runt! Sen helt plötsligt kom Rocky! Jag blir alltid lika glad :) så vi busade ett tag och det är kul för nu är vi samma storlek! Men det blev bara en kortis -lek för vi hade ju varit ute ett tag innan dom kom! Så nästa gång ska jag påminna Johanna om att vi ska va med dom direkt!

Nu kommer blider från dagen, krams ♥

image48
Johannas kompis Hanna och jag :)

image49
När jag träffade Rocky! (och Acke och mathias :))

image50
Jag och rocky :)

Novis i löpen

image47
Här är jag i min gudmors stuga, hur kul som helst att få springa i timtal!
Nu är jag hemma igen och sist jag var här var jag bara en liten valp, nu är jag nästan stor, HA! 

ingen bäbis längre

Lillmatte här, med news om familjens lilla valp som inte är någon valp längre. För hon har kommit in i löpen idag! :) Hon är med sin gudmor ute i en stuga för tillfället. Solen skiner och hon får springa vid havet!
Lyllos säger jag! Därifrån kom ett mms på en numera löpande tik, våran löptik!

Själv sitter man inne denna soliga dag, när Nova är borta känner man ingen mening med att gå på en promenad helt själv. Det känns aboslut inte kul! haha, hon påverkar mer än man någonsin hade trott.
På ett bra sätt :)

Johanna ♥ Nova

image46
Nova som pytteliten valp, något som hon inte är längre! 

Tira

Hejsan!

Idag har jag fått en ny kompis, igen! Hon heter Tira och är några månader yngre än mig, men hon var på hugget! Jag hade övertaget ibörjan men när jag ville vila hade hon massor av energi kvar så det var bara att fortsätta på! Det var riktigt kul och vädret var toppen :) Vi lekte och lekte tills jag blödde ut munnen. Det gjorde inget, det var bara en mini bett i tungan. Ni vet när man är så slut så att tungan bara hänger men man leker ändå. Då är det rätt lätt att komma åt med en liten huggtand. Tira såg inte heller lika dan ut som mig (terverent, schäfer, golden och border collie) föressten, men det är kul att se massor av olika! Åh vad jag älskar att leka!!! Och jag är inte så försiktig heller, men idag la jag mig ner så att hon skulle förstå att jag inte var farlig (fast jag ser så ut, en bild bevisar det här nere). Jaja, denna valpkompis var iallafall lik mig i energin, ingen ta det lugnt lek här inte! jippppiii :)

Kram på alla hjärtansdag och puss på nosen!

     
  

tre till...

   

Se första bilden, jag är uppmanad att göra "sitt vackert".
Det blev inget av idag! Mittenbilden är matte o sist är
jag i "titta på barn position". Bakom kameran är lillmatte!

sitt

Hej!

Idag har jag varit ute m Johanna o Kicki! Det var skönt att få springa av sig lite, vet ju aldrig vem jag ska va hos när dom springer bort från varandra, så jag springer mellan (det är vitsen med det hela). När dom vill göra konster med mig  vet jag aldrig vad jag ska göra, något som det kommer blidbevis på snart. Därför är det nog bäst om dom kan komma överens om att bara börja om och lära mig sitt och ligg tills jag verkligen kan det. För jag tror att jag har glömt :(

image33
tagen idag :) fin va!

2,5

Tjenixen!

Nu var det länge sen jag var här och skrev, lillmatte har ju varit inne och skrivit någon gång ser jag men det är ju inte samma sak :) Johanna har varit borta i något dom kallar fjällen och vi har inte setts på jätte länge. Men idag kom hon och vi har varit ute och gått i mer än två timmar! Först var vi ute och jag fick springa av mig på fotbollsplanen här brevid sen for vi in och såg på någon tråkig serie där dom pratade på något språk jag aldrig hört (danska) och efter det ringde Johannas mobil och plödsligt skulle vi gå ut igen. Jag fick mig en överraskning när Rocky dök upp! Ni vet, han som jag brottade ner för ett tag sen? Men nu blev jag paff, för han var lika stor som mig!! redan! och jag har inte hunnit träna på att brottas! Som tur var, iallafall för rockys skull (jätte tur för mig!), för jag tvekar inte på att jag skulle kunna mula han i snön lite (inte?) så höll dom rätt bra pli på oss. Jag fick vara utan koppel, han med, men vi fick bara gå och vara lydiga. Förutom lite lek såklart! Det var iallafall kul att träffas och jag längtar redan till nästa gång vi ses. Lillmatte har snälla kompisar hon och dom snälla husdjur :)

Jag fick mig en liten tankeställare idag. Rocky är jätte duktig på att lyda och han är bara häldten så gammal som mig! Därför ryckte jag upp mig idag och var jätte snäll. Jag kanske ska fortsätta så? Mja..får se hur det känns imorgon. :)
 
Jag och Rocky är på första bilden. (dålig kvalla) Sen är det bara jag på nr 2.
Gonatt på er allesammans, kram ♥

RSS 2.0