Ett år sedan.

Hejhej :)

För ett år sedan for matte till stockholm för att möta mig på Arlanda. Jag kommer ihåg att det var fint väder, det fast jag bara var pytteliten och rymdes i en liten väska för valpar. Jag fick åka i en stor jätte järn-fågel som kallas flygplan. Allt bullrade men jag var inte så rädd, jag sov mest tror jag. Väl hemma i Umeå på flygplatsen väntade Johanna och min gudmor på oss för att beskåda och mysa med mig. Sen fick jag åka hem i en bil där jag satt i lillmattes knä och gnydde. Tänk att jag var rädd för att åka bil! Nu kan jag hur bra som helst ju?! Vi kom hem till vår lilla lya där jag bor än idag, ETT ÅR! fattar ni? :) Då tyckte jag lägenheten var stor, nu har jag vuxit så att jag och matte går på varandra vart vi än går! men det tycker jag är mysigt!

Nu tänkte jag lägga upp ett par bilder från den dagen för ett år sedan :)

image82
Jag och min "gamla" familj. <3

image83
Mamma Christina och jag, Ekbackens Baronesse of Passion :)

image84
Pappa Robban och lilla jag gosas en sista gång :)

image85
Jag i väntan på flyget...

image86
Rätt ivrig, var ska vi ?! :)

image87
Jag o lillmatte, snart hemma :)

image88
Äntligen hemma och jag tror lillmatte tycker om mig :)

Dålig kvalite på bilderna, men det är tanken som räknas!

Nu vill jag önska er en härlig valborgsmässoafton, massor av pussar o kramar till mina syskon, uppfödar matte + husse och hela familjen :) !!!

Utställning : )

Hejhopp : )

Idag har matte skickat in papper så att jag kan få vara med på en utställning den 18 maj! Åh vad jag ska vara duktig då! Det är min gudmor som ska gå med mig i ringen, och jag tror inte att det blir några problem för jag har blivit riktigt duktig på att gå i koppel nu. Inför den stora dagen ska jag även bli trimmad av ett proffs och inte bara av matte själv, trots att det brukar bli rätt bra det med ;)

Och en sak till, imorgon har jag bott i Umeå ett heeeelt år : ) Jag ska fara med Kicki ut till en husvagn där jag får springa i elljusspåret och på fotbollsplanen. Får ta det lugnt med majbrasan om det finns någon. Och det är mest vuxna dit vi ska, så jag slipper förhoppningsvis bli rädd av smällare. wii

uppdatering imorgon, kika in då vettja!

image81
När jag bara var en liten plutt.

image80
När jag blivit lite större, men ändå för ett år sedan. Det känns som att jag står med nosen i en nedförsbacke jämfört med bilden ovan. På utställningen måste jag ta nya bilder och lägga upp :)

JIPPI


Vem är vem?

Hej allihopa!!!

Har varit strålande väder idag, jag har både gått med Kicki och Johanna på varsin promenad i solen! Först fick jag leka med en kompis till mig som heter maja, sen träffade jag på turen med lillmatte en annan golden. Det var länge sen jag träffade honom nu, Casper heter han! Det var iaf kul trots att vi fick vara kopplade båda två, nästa gång då det är fint väder ska vi gå och plinga på dom så vi kan leka och gegga ner varandra ännu mer, fast lösa :) Jag älskar våren! Och vet ni, snart har jag bott här i ett år! Tiden går jätte snabbt!

Här kommer en bild från idag, gissa vem som är vem ;) !

image79

Kram på er ♥

söt?

Nova som en liten puppy, närmare bestämt fem veckor :)

image78

vårkänslor i gudmors stuga.

Hejhopp : )

Äntligen har jag något nytt att skriva om! Har varit i min "gudmors" stuga över natten med matte. Det har varit jätte härligt, får springa vid vattnet bäst jag vill. Skriver kanske mer när jag kommit hem :) nu lägger jag bara upp lite bilder från dygnet.

Hoppas alla har haft en bra helg! puss på allas nosar.


image73
härligthärligt

image74
Det syns att jag varit och blött ner mig iaf!

image75
Tittar på allt det fina :)

image76
Försöker få till en eld, grillning på G

image77
fin :)

brown.

Min nos är brun, vill måla den med svart färg! hihi.

image72

Jag är bra på att tigga också ;) !

RSS 2.0